| Susipažinkime | |
|
+8Popcorn`e Tina Conquest. Guru* Cavalla smekhliuke Bridžita SHaDoW 12 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
smekhliuke Žirgyno direktorė
Pranešimų skaičius : 104 Join date : 2008-03-28
| |
| |
Conquest. Dizainerė
Pranešimų skaičius : 80 Join date : 2008-03-30
| |
| |
Tina Naujokas
Pranešimų skaičius : 22 Join date : 2008-03-29 Miestas : Wilnius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pen. 04 04, 2008 6:32 pm | |
| Guru, jei sakai tiesa, tai davai įdėk foto kur tu šoki iki 1.85 o vėliau su tuo pačius žirgu iš arti, kad dar tavo veidas būtų matyti kuris ant foto tavo. Vat tada ir pažiūrėsim melagė esi ar ne. | |
|
| |
Guru* Ištvermės trenerė
Pranešimų skaičius : 49 Join date : 2008-03-29
| |
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Infinity Naujokas
Pranešimų skaičius : 5 Join date : 2008-04-02
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Št. 04 05, 2008 11:08 am | |
| | |
|
| |
MiA Naujokas
Pranešimų skaičius : 21 Join date : 2008-03-30
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Št. 04 05, 2008 3:40 pm | |
| Aj ką čia tempti gumą prisistatysiu ir aš. Turbūt dauguma jau žino koks mano vardas,jei dar kas nežino tai prisistatysiu.Esu Violeta. Man 14metų greitai bus 15.Blem lapkritį,esu skorpionas su labai žiauriu charakteriu,kaip dauguma sako keiksmažodinė,ir t.t. Labai mėgstu durniuoti užsirauti ant žmonių tarkim einu gatve pamatau kokią mergą ir pradedu rautis ant jos. Na iš gerosios pusės labai mėgstu mokytis,ypač skaityti knygas,kartais galiu visą savaitę skaityti tik knygas nerupės man nei pc nei draugai.Gyvenu švenčionyse tokiam kaime,na ne kaimas miestelis,tačiua ten žirgynų nėra nei arklidžių.Joju nei ilgai nei trumpai 1,5m.Visą laiką pas Judrą Kašariną,ji tokia trenerė net nežinau kaip apibudinta nei gera nei bloga su savu charakteriu.Šiuo metu nejoju,retkarčiais nuvarau pajoti ant Vėjo darbinio žirgelio kurį dideliukas išgelbėjo nuo bado ir taip sakant mirties.Labai myliu visus gyvūnus ypač varliagyvius man patinka visokios varles gaudyti ar tiesiog stebėti kaip jos elgiasi įvairiose situacijoje,nesu sadistė niekada prieš gyvūna nekeliau rankos ir nekelsiu nors ir koks jis bebūtų.Negalėčiau išgyventi be chemijos ir vokiečių kalbos,kai būsiu dešimtokė sakė galėsiu su mokyklą vartyi į Vokietija. Na nenoriu čia girtis. Tai va tiek apie mane.Beje labai džiaugiuosi jog gyvenu. | |
|
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
MiA Naujokas
| |
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Guru* Ištvermės trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 04 07, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
poolic* Arklininkė
Pranešimų skaičius : 52 Join date : 2008-03-31
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Antr. 04 08, 2008 4:54 pm | |
| Eglė, taip mane pavadino. Tokia ir likau.
Neesu eilinė asmenybė,. Išsišoku viskuom kuo galiu, keikviena diena man kaip šventė. Nekenčiu merginų kurios tik zyzia kaip man blogai, nagas nulūžo ir pan. Vislaik ieškau problemų, mokykloje taip pat esu žinoma. kadangi turiu pavyzdingą brolį (panką ) mokytojai susidaro nuomonę ,kad aš tokia pati. Bet man vienodai ką jie šneka. O jei taip. Lankau muzikos mokyklą , nelabai noraii bet tenka. Tragiškai mėgstu dainuoti, nesvarbu nors ir pro šalį bet muzika padeda atgauti save Esu vilnietė , todėl galimybės neribotos. Lankau žirgyną, tai pats geriausias dalykas. Žirgyne aš jaučiuosi kaip namie. Žirgai man tikrieji draugai , kadangi neturiu mokykloje tikrų draugų tenka draugijos ieškoti kitur. Štai ir radau vieną dieną.;D O gal jums kyla klausimas kodėl neturiu tikrų draugų? O todėl ,kad aš nesiruošiu taikytis prie jų statomų sąlygų. Štai tiek. | |
|
| |
Guru* Ištvermės trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Antr. 04 08, 2008 9:41 pm | |
| Poolic*- Manau esi labai stipri asmenyb,man tokie žmonės patinka.. | |
|
| |
MiA Naujokas
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 04 09, 2008 6:48 am | |
| Tikri draugai tikrai kartais tokias taisykles uždeda aš ir neturiu nei geriausios draugės niekada neišskirinėjau,išvis galima sakyti neskirstau patinka,va šitas toks kitas anoks. | |
|
| |
Deli. Arklininkė
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2008-03-29 Age : 30 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 04 09, 2008 2:14 pm | |
| Esu Lina... Man 13 metų. Auginu du šuniukus. Anglų koker spanielį Topą ir dvarniukę Zuiką, kuri neseniai nuo Topo buvo susilaukusi vaikučių, bet jau spėjom išdalinti Gyvenu Kaune, Marvelėje, lankau žirgyną esantį prie Marvos, joju ant nuostabaus eržiliuko Lituko pas nuostabų trenerį Norbertą, jodinėju jau apie 1,5 mėn. o jau ir šokau, ir zovadą kėliau, ir viena riščiuoju. Beje, esu labai labai pamišusi dėl žirgų... Taigi, turiu sesę, dešimtmetę, kuri irgi nori jodinėti, bet mama sako, kad dar per maža ir t.t. O jau taip ji mane knisa!!! Einu pas draugę, ta ,,eisiu ir aš!,, o tu bent žinai, kur aš einu? Ne... Tai niekur tu ir neisi. Kaip trim metais jaunesnė sesė tai per daug save kieta laiko Tuoj mes ją Dieviniu žirgus, gamtos fotografavimą, traukinius, lėktuvus... Egiptą! Bele ko rašymą, svarbu būtų rašymas knygų skaitymą, tikrai gerą muziką ir kai užeiną - piešimą. Nežinau... Kolkas tiek apie mane. Jei dar ką nors norite sužinoti, prašau klausimus į PM AČIŪ UŽ DĖMESĮ | |
|
| |
poolic* Arklininkė
Pranešimų skaičius : 52 Join date : 2008-03-31
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 04 09, 2008 2:29 pm | |
| Guru : malonybė. MiA : ai iš dalies tų tikrų draugų man ir nereikia, būna tokių kurie tuoi pat tave iškeis į paslaptį. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime | |
| |
|
| |
| Susipažinkime | |
|