Vakaras
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virtualus žirgynas

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Susipažinkime

Go down 
+8
Popcorn`e
Tina
Conquest.
Guru*
Cavalla
smekhliuke
Bridžita
SHaDoW
12 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
smekhliuke
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
smekhliuke

Pranešimų skaičius : 104

Susipažinkime - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:49 pm

ok baikit, nestumkit, susipažinot, dabar žinot kuri kokia sunny .
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Pranešimų skaičius : 80

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 5:16 pm

Šmėkliuk. Aš negaliu pakęst tokių žmonių kaip ji. Esu labai užsispyrus ir sunkaus charakterio. pirat
Atgal į viršų Go down
Tina
Naujokas
Naujokas
Tina

Pranešimų skaičius : 22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 6:32 pm

Guru, jei sakai tiesa, tai davai įdėk foto kur tu šoki iki 1.85 o vėliau su tuo pačius žirgu iš arti, kad dar tavo veidas būtų matyti kuris ant foto tavo. Vat tada ir pažiūrėsim melagė esi ar ne.
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

Pranešimų skaičius : 49

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 6:42 pm

Oky,reikės fotiką susiorganizuoti kai važiuosiu į žirgyną. pirat
Aha,sakai neturi laiko,man atrodo jog pati bijai.. flower
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 6:49 pm

Cha ! Mergiūkšte kodėl aš turėčiau bijoti tokios šlykštukės kaip tu. Pakartosiu dar kartą jeigu tau neaišku. Tokioms šlykštukėms kaip tu neturiu laiko. cat
Atgal į viršų Go down
Infinity
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 5

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeŠt. 04 05, 2008 11:08 am

Guru* rašo:
Em..
Conquest.-Įdomiai skamba.. pirat Na bet manyk ką nori..Man teke iš ganyuklų su kažkokiu šniūru joti eržilą,bet jej žmogus sako jog joti su bežaslėm lengva tai nežinau,taip pradedantiesiems tai labai gerai,nes raumenis kojų ir valdymas ir t.t. lavinasi,bet užsėdus už pasiutusio arklio tai nežinau..Kitus kur ten su laužtukais vos joje,tu pajosi ten kur nors be žaslų laukuose be praktikos elemaentarios? pirat eF..nu čia kekvieno nuomonė,bet žinot aš jau ko,ko bet melagių nemėgstų,tai ko čia man gal iki miniraicing lygio nusileisti??? tongue pale king

Tos bežąslės kamanos vos ne tas pats kas laužtukai, nemanykit kad jos geresnės and so on...
Atgal į viršų Go down
MiA
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 21

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeŠt. 04 05, 2008 3:40 pm

Aj ką čia tempti gumą prisistatysiu ir aš.
Turbūt dauguma jau žino koks mano vardas,jei dar kas nežino tai prisistatysiu.Esu Violeta.
Man 14metų greitai bus 15.Blem lapkritį,esu skorpionas su labai žiauriu charakteriu,kaip dauguma sako keiksmažodinė,ir t.t. drunken
Labai mėgstu durniuoti užsirauti ant žmonių tarkim einu gatve pamatau kokią mergą ir pradedu rautis ant jos. bounce Na iš gerosios pusės labai mėgstu mokytis,ypač skaityti knygas,kartais galiu visą savaitę skaityti tik knygas nerupės man nei pc nei draugai.Gyvenu švenčionyse tokiam kaime,na ne kaimas miestelis,tačiua ten žirgynų nėra nei arklidžių.Joju nei ilgai nei trumpai 1,5m.Visą laiką pas Judrą Kašariną,ji tokia trenerė net nežinau kaip apibudinta nei gera nei bloga su savu charakteriu.Šiuo metu nejoju,retkarčiais nuvarau pajoti ant Vėjo darbinio žirgelio kurį dideliukas išgelbėjo nuo bado ir taip sakant mirties.Labai myliu visus gyvūnus ypač varliagyvius man patinka visokios varles gaudyti ar tiesiog stebėti kaip jos elgiasi įvairiose situacijoje,nesu sadistė niekada prieš gyvūna nekeliau rankos ir nekelsiu nors ir koks jis bebūtų.Negalėčiau išgyventi be chemijos ir vokiečių kalbos,kai būsiu dešimtokė sakė galėsiu su mokyklą vartyi į Vokietija. drunken santa Na nenoriu čia girtis.
Tai va tiek apie mane.Beje labai džiaugiuosi jog gyvenu. alien sunny rabbit
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeŠt. 04 05, 2008 4:35 pm

MiA. Iš charakterio sprendžiu kad esi toks linksmas ir bendraujantis žmogelis. Turi humoro jausmą. Labai mėgsti skaityti knygas. Kaip jau sakei kad galėtum visą laiką tik knygas skaityt.

P.S. Aš irgi labai mėgstu skaityti knygas. Kitaip sakant aš knygų graužaikė.sunny cat
Atgal į viršų Go down
MiA
Naujokas
Naujokas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeŠt. 04 05, 2008 4:39 pm

Yvairiai kartais esu linksma kartais pikta ir užknisu kaikuriuos žmonės.Aš ir esu knygų žiurkė visdelto žiurkės metai tai nors šiuos metus paskirsiu skaitymui. drunken
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeŠt. 04 05, 2008 4:56 pm

pirat Aš tai be knygų negalėčiau gyvent. Knygos - man visas gyvenimas...
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimePir. 04 07, 2008 9:04 pm

Aš irgi dievinu knygas.. pirat Be jų nežinau ką daryčiau,vakarais negaliu užmigti nepaskaičius.. confused
Paskui mama užsirauna,bet pom.. king farao
Atgal į viršų Go down
poolic*
Arklininkė
Arklininkė
poolic*

Pranešimų skaičius : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeAntr. 04 08, 2008 4:54 pm

Eglė, taip mane pavadino.
Tokia ir likau.

Neesu eilinė asmenybė,.
Išsišoku viskuom kuo galiu, keikviena diena man kaip šventė.
Nekenčiu merginų kurios tik zyzia kaip man blogai, nagas nulūžo ir pan.
Vislaik ieškau problemų, mokykloje taip pat esu žinoma.
kadangi turiu pavyzdingą brolį (panką ) mokytojai susidaro nuomonę ,kad aš tokia pati.
Bet man vienodai ką jie šneka.
O jei taip.
Lankau muzikos mokyklą , nelabai noraii bet tenka.
Tragiškai mėgstu dainuoti, nesvarbu nors ir pro šalį bet muzika padeda atgauti save
Esu vilnietė , todėl galimybės neribotos.
Lankau žirgyną, tai pats geriausias dalykas.
Žirgyne aš jaučiuosi kaip namie.
Žirgai man tikrieji draugai ,
kadangi neturiu mokykloje tikrų draugų tenka draugijos ieškoti kitur.
Štai ir radau vieną dieną.;D
O gal jums kyla klausimas kodėl neturiu tikrų draugų?
O todėl ,kad aš nesiruošiu taikytis prie jų statomų sąlygų.
Štai tiek.
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeAntr. 04 08, 2008 9:41 pm

Poolic*-Manau esi labai stipri asmenyb,man tokie žmonės patinka.. tongue
Atgal į viršų Go down
MiA
Naujokas
Naujokas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeTr. 04 09, 2008 6:48 am

Tikri draugai tikrai kartais tokias taisykles uždeda aš ir neturiu nei geriausios draugės niekada neišskirinėjau,išvis galima sakyti neskirstau patinka,va šitas toks kitas anoks. cheers
Atgal į viršų Go down
Deli.
Arklininkė
Arklininkė
Deli.

Pranešimų skaičius : 32

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeTr. 04 09, 2008 2:14 pm

Esu Lina... Man 13 metų. Auginu du šuniukus. Anglų koker spanielį Topą ir dvarniukę Zuiką, kuri neseniai nuo Topo buvo susilaukusi vaikučių, bet jau spėjom išdalinti drunken

Gyvenu Kaune, Marvelėje, lankau žirgyną esantį prie Marvos, joju ant nuostabaus eržiliuko Lituko pas nuostabų trenerį Norbertą, jodinėju jau apie 1,5 mėn. o jau ir šokau, ir zovadą kėliau, ir viena riščiuoju. affraid Beje, esu labai labai pamišusi dėl žirgų... lol!

Taigi, turiu sesę, dešimtmetę, kuri irgi nori jodinėti, bet mama sako, kad dar per maža ir t.t. O jau taip ji mane knisa!!! Einu pas draugę, ta ,,eisiu ir aš!,, o tu bent žinai, kur aš einu? Ne... Tai niekur tu ir neisi. Kaip trim metais jaunesnė sesė tai per daug save kieta laiko queen Tuoj mes ją farao sunny cheers
Dieviniu žirgus, gamtos fotografavimą, traukinius, lėktuvus... Egiptą! Bele ko rašymą, svarbu būtų rašymas king knygų skaitymą, tikrai gerą muziką ir kai užeiną - piešimą.

Nežinau... Kolkas tiek apie mane. Jei dar ką nors norite sužinoti, prašau cherry klausimus į PM rendeer

AČIŪ UŽ DĖMESĮ albino
Atgal į viršų Go down
poolic*
Arklininkė
Arklininkė
poolic*

Pranešimų skaičius : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitimeTr. 04 09, 2008 2:29 pm

Guru : malonybė.
MiA : ai iš dalies tų tikrų draugų man ir nereikia, būna tokių kurie
tuoi pat tave iškeis į paslaptį.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime - Page 2 I_icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Susipažinkime
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2