| Susipažinkime | |
|
+8Popcorn`e Tina Conquest. Guru* Cavalla smekhliuke Bridžita SHaDoW 12 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
SHaDoW Žirgyno direktorė
Pranešimų skaičius : 257 Join date : 2008-03-28 Age : 29 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Susipažinkime Št. 03 29, 2008 7:43 pm | |
| Papasakokite apie save realybėje, susipažinkime | |
|
| |
SHaDoW Žirgyno direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Št. 03 29, 2008 7:49 pm | |
| Tai vat, aš esu SHaDoW (Nick'as nuo LP dainos- "Shadow of the day"). Gyvenu kažkokiam kaimely- Šiauliuose (Vilytė sako, kad jį greit užlies ). Bet šiaip nors miestas lievas, bet žirgynų aplink daug ir neblogų . AŠ pasirinkau mažą, jaukų žirgynėlį- JGC (Jaunųjų Gamtininkų Centro žirgynas). Joju jau beveik 3 metus . Konkūrą, kažkada ištvermę variau. Dabar dirbu su tokia nuostabia kumelaite- Lyga. Primetat, ji skačkinis žirgas buvo, o vakar apskritai savo gyvenime šoko 3 kartą, bet jokių stajakų, eina kaip nežinau kas . Apskritai aš esu tokia gana įdomi, nors jei nebūna nuotaikos visą dieną prasėdžiu prie pc . Apskritai mėgstu Linkin Park, nes už jų nėra geresnių. Mokausi gerai, nu tipo moksliukė esu . Apskritai greit susinervinu, apsiputoju. Bet iš tikro esu gana draugiška ir tokia linksma, dažnai prikolinu, o draugai vadina "vaikščiojančiu prikolu". Tai vat that's all apie mane . | |
|
| |
Bridžita Veterinarė
Pranešimų skaičius : 112 Join date : 2008-03-29
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Št. 03 29, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
smekhliuke Žirgyno direktorė
Pranešimų skaičius : 104 Join date : 2008-03-28
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 03 31, 2008 1:24 pm | |
| Visa tiesa apie šmėkhlką nu tai pradėsiu, jei ką užknis galit skaityt kas 5 eilutę. Mano vardas Agnė, man 15 metų.Gyvenu Kaune, lietuvos viduryje [netoliese Mega, taip gaunasi kad kažkur paširdėje LT gyvenu ].Turiu esu dviturtė.Tik brolis jau du metai kaip gyvena Londone.karaliauju viena namie tik teritoriją dalinuosi su kovine kate [Sima - siamo] ir vovere [Voverys - degu] na dar kambaryje gyvena driežas Ramzis [Leopardinis gekonas].Gyvenu daugiaaukštyje, trečiam aukšte.greta lango auga laukinė obelis, dar prą metų ir galėsiu per langą skintis obuolius ar išlipti per langą .Esu gimusi gegužės 23d, taigi esu gryna dvynė.kaip ir dera dvyniam esu komunikabili, kartais sunkiai užsikišu,kalbos dažnai būna daugiau negu šiuo metu pasaulyje vandens ar sniego .bet nesigailiu .esu šiek tiek labai principinga, nors tai pasižymi daugiau prie artimų draugų ar tėvų, bet whatever.manau esu draugiška, tiesa sakant su bachūrais turbūt geriau sutariu negu su panom.na bet klasėje ir šūlėje tai pasireiškia.suprantant kai kurios Kaunietės pasikėlusios - fyfos.anyway daug kas sako kad aš pati fyfa, tačiau savęs nelaikau fyfa. .iš tikrūjų norėjau būti emo, bet deja niekas neleidžia...muziką klausau pagal savo nuotaką.tai būna nuo klubinių bumčikų iki roko [isteriškų dainų ;DD].myliu Eminemą, gaila karjierą jau baigė.mėgstu Avril, fainos dainos.Paramore visai nieko.Dj Tiesto, mmm, dainos nerealios.mėgstu kartais skaityti knygas, perskaitau gana greit per kokias 3 -5 dienas knygą.bet kai užsikabliuoju tai iki 2h nakties skaitau.muziką klausau pagal nuotaiką..nemėgstu pyktis su kitais žmonėmis.begalo myliu vasarą.man tai yra kažkas dieviško...vasarą didelę laiko dalį praleidžiu kaime.ten vienkiemis, aplinkui miškas.kaimynai yra tik vieni už kokiu 300m kiti yra gerokai toliau.kaimas yra kaip kaimas.2 karvės, kiaulų būna kelets, šunys 3, katės gal 5 ar 6 , triušių kažkadabuvo apie 60, dabar beliko 3 .ir svarbiausias mano kaimo gyventojas - širma žemaitukė Ledi.mielybė...užsispyrus bet be jos kaimas nebūtų toks fainas.daug privačios žemės ir miško privataus turim.ko dar gaima norėti... .12 - os metų lankiau žirgyną.Marvą, lankiau apie metus.toliau karjerą tesiu kaime .tai tiek kolkas.
Paskutinį kartą redagavo smekhliuke, Pir. 03 31, 2008 2:06 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
SHaDoW Žirgyno direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 03 31, 2008 1:28 pm | |
| | |
|
| |
Cavalla Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 12 Join date : 2008-03-29 Age : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 03 31, 2008 1:42 pm | |
| | |
|
| |
SHaDoW Žirgyno direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 03 31, 2008 1:46 pm | |
| Aišku | |
|
| |
Guru* Ištvermės trenerė
Pranešimų skaičius : 49 Join date : 2008-03-29
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 03 31, 2008 1:49 pm | |
| Ne,kaip aš supratau jinai ten metus joje o jej pačiai 12 metų.. O aš beveik tokia pati kaip shmėkla tai nepasakosiu tik gal augintiniai ir gyvenamoji vieta skiresi,pas mane keturi šunys ir katašunis vienas.. Aj gyvenu Kaune,žalekalni[Vadinasi kažkur ties pakaušiu arba plaučiais.. ] Dar gyvebu nuosavame tryjų aukštų name.Em dar esu vena iš keturių vaikų,turiu brolį,ir dvi seses. Bet šeip charaktris mano toks keistas esu charizmatiška ,draugiška ir plepi..Turiu daug labai labai daug pažystamų.. Bet va žmonių kuriuos laikau draugais yra mažiau..Šeip joju nuo keturių metų.. O dabar man penkiolika.Turiu aš savo žirgelius keturis,bet pas senelį ten joju lb. diaug,dar marvoi kadangi su Rima ten persikėlėm irgi dabar ateinu,nes Rima man patinka.Ką čia dar?Aj va dar nekenčiu melagių ir nemėgstu roko.. Man patinka toks paplaukes stilius mano apranga sako visi neformalė,bet aš rengiuosi kažinau džinsai maikės ir t.t.Šeip patinka Bangla bet ne višiski..Kažkada buvau Emo pasidarius stiliuką tada prisivėriau į ausis ir į lūpą auskarą,bet nusibodo po pusmečio ir skyplę lūpoje užsiauginau,dabar net Fę..Pagalvoti kaip atrodydavau,rūžavos pėdkelnės koks juodas sijonas išsidažius,kerzai ir t.t.,dabar turiu auskarą liežuvyje,man patinka Šeip niekada nenorėjau būti kaip visi,visada išsiskyriu esu ryški asmedybė,mėgstu ieškoti tiesos..Kartais elgiuosi net vaikiškai,bet mane žino visi.[Ta prasme mokykloje ir t.t.] Esu didelė organizatorė,mėgstu vadovauti,nes visdelto Liūtuks esu..Ir aplamai jej jau ką pradedu visada užbaigiu,jej vadovauju tai padarau taip jog klausytų.. Esu žaliai geltonų akių,visi sako kad jog labai gražios,bet rytais kai pažiūriu į veidrody,kartais išsigąstu..!!!! Nes jos tokios vilkolakiškos arba katiniškos atrodo rytais..;DD Njum žodžiu susipažinote,šeip sakau dievinu Vasarą,būnu Verubės stovykloje,ten kaip ir dirbu,nes senelis akcininkas,o kai šiltą,ten prie žirgų toi stovykloi man rojus..Po du mėnesius ten kekvieną vasarą praleidžiu.. Esu gimusi Rugpjūčio 9dieną.Ir shmėklą man tikrai buvo keista skaityti ką tu parašius man labai priminė mane.. | |
|
| |
smekhliuke Žirgyno direktorė
Pranešimų skaičius : 104 Join date : 2008-03-28
| |
| |
Conquest. Dizainerė
Pranešimų skaičius : 80 Join date : 2008-03-30
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Kv. 04 03, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Tina Naujokas
Pranešimų skaičius : 22 Join date : 2008-03-29 Miestas : Wilnius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Kv. 04 03, 2008 10:06 pm | |
| Guru, tau 15 metų? Nesitiki kažkaip, atrodai kaip 12 metų mergaitė. Conquest, mano irgi vardas Diana. xD | |
|
| |
Guru* Ištvermės trenerė
| |
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
SHaDoW Žirgyno direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pen. 04 04, 2008 1:55 pm | |
| Man dėl Guru irgi kyla abejonių Pamenu, kai nežinojau kiek metų, galvojau 10-12. O kai pasakė, kad 15 tai apskritai xD Ir kai parašiau, kad su bežąslėm kamanom dažniausiai joja nepatyrę raiteliai, ji pradėjo man sakyti: " AŠ turiu 8 metų prkatiką. Pažiūrėtumėm kaip tu ant eržilo be bežąslių pajotum". Kažką tokio. Nu juokinga Bet patikėjau dar... O apie tą 1.85 tai ten geras | |
|
| |
Guru* Ištvermės trenerė
| |
| |
SHaDoW Žirgyno direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pen. 04 04, 2008 2:13 pm | |
| Guru- aš joju 3 metus, ir garantuoju, kad tiek laiko neužtenka šokti 1.60/1.70, nebent kelius ten turi superinius. Aš šoku iki 1,20 ir man pilnai užtenka. Pvz mano draugės joja tikrai geruose žirgynuose, ant gerų žirgų. Joja apie 5 metus. Ir ką? 1,50 gal ir yra šokusios, bet ne daugiau. Taip, kad Guru, arba esi superinė raitelė, arba pudrini smegenis. | |
|
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Popcorn`e Lenktynių trenerė
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2008-03-29
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pen. 04 04, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Popcorn`e Lenktynių trenerė
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2008-03-29
| |
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Guru* Ištvermės trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pen. 04 04, 2008 4:34 pm | |
| Em.. Conquest.-Įdomiai skamba.. Na bet manyk ką nori..Man teke iš ganyuklų su kažkokiu šniūru joti eržilą,bet jej žmogus sako jog joti su bežaslėm lengva tai nežinau,taip pradedantiesiems tai labai gerai,nes raumenis kojų ir valdymas ir t.t. lavinasi,bet užsėdus už pasiutusio arklio tai nežinau..Kitus kur ten su laužtukais vos joje,tu pajosi ten kur nors be žaslų laukuose be praktikos elemaentarios? eF..nu čia kekvieno nuomonė,bet žinot aš jau ko,ko bet melagių nemėgstų,tai ko čia man gal iki miniraicing lygio nusileisti??? | |
|
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Guru* Ištvermės trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pen. 04 04, 2008 4:38 pm | |
| /? Njum jep..Aj krč nenori susitikti in real..Pažiūrėčiau kas tada kokio lygio..Ir kiek kam metų.. | |
|
| |
Conquest. Dizainerė
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime | |
| |
|
| |
| Susipažinkime | |