Vakaras
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virtualus žirgynas

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Susipažinkime

Go down 
+8
Popcorn`e
Tina
Conquest.
Guru*
Cavalla
smekhliuke
Bridžita
SHaDoW
12 posters
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Pranešimų skaičius : 257

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeŠt. 03 29, 2008 7:43 pm

Papasakokite apie save realybėje, susipažinkime confused
Atgal į viršų Go down
https://zirgynas.forumotion.net
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeŠt. 03 29, 2008 7:49 pm

Tai vat, aš esu SHaDoW (Nick'as nuo LP dainos- "Shadow of the day"). Gyvenu kažkokiam kaimely- Šiauliuose (Vilytė sako, kad jį greit užlies flower). Bet šiaip nors miestas lievas, bet žirgynų aplink daug ir neblogų drunken. AŠ pasirinkau mažą, jaukų žirgynėlį- JGC (Jaunųjų Gamtininkų Centro žirgynas). Joju jau beveik 3 metus bom. Konkūrą, kažkada ištvermę variau.
Dabar dirbu su tokia nuostabia kumelaite- Lyga. Primetat, ji skačkinis žirgas buvo, o vakar apskritai savo gyvenime šoko 3 kartą, bet jokių stajakų, eina kaip nežinau kas rabbit.
Apskritai aš esu tokia gana įdomi, nors jei nebūna nuotaikos visą dieną prasėdžiu prie pc lol!. Apskritai mėgstu Linkin Park, nes už jų nėra geresnių.
Mokausi gerai, nu tipo moksliukė esu flower king.
Apskritai greit susinervinu, apsiputoju.
Bet iš tikro esu gana draugiška ir tokia linksma, dažnai prikolinu, o draugai vadina "vaikščiojančiu prikolu".
Tai vat that's all apie mane elephant.
Atgal į viršų Go down
Bridžita
Veterinarė
Veterinarė
Bridžita

Pranešimų skaičius : 112

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeŠt. 03 29, 2008 8:47 pm

Tai ir aš pasireikšiu nors manau mane pažįsta arba bent žino dauguma. Esu Bridžita (Bridžita Bordo). Esu vardu Kornelija ir man šis vardas is da best. flower Jojau 2 su trupučių metų tačiau dabar dėl įv. nesamonių gavosi taip - kad žirgyno realiai nelankau. VŽ pirmakart apsilankiau pires metus su biškiu. Kažkuom užkibau ir be VŽ prie kompo nebeturiu ką veikti. bounce Myliu žirgus laaaabai seniai...Eidavau į varžybas kurios vykdavo pas mus ir prašydavau joti confused Šiaip esu tirka ožka, neklausau nieko, gyvenu pagal savo taisykles ir nebepasitikiu niekuo realiai. santa Šiaip mokykloi esu prie kompanijos, kieme taip pat. Mėgstu bum bum muziką, ir negaliu nustot keiktis pig Neseniai man grasino 10- okai kad sudaužys už faku rodyma ir pasiuntima toliau negu trys raidės scratch flower Šeip neesu linkusi muštis, bet žodžiais "muštis" laaaaabai mėgstu queen Šiaip esu tikras "fofiesorius" mokykloi. Bet normalesnius pažimius gaunu už mokėjima išsisukti iš padėties xD Šeip mėgstu vadovauti tačiau dažnai tenk susilaikyti.

Ai gana apie mane, pakalbekime apie tave. elephant
Atgal į viršų Go down
smekhliuke
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
smekhliuke

Pranešimų skaičius : 104

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 1:24 pm

Visa tiesa apie šmėkhlką jocolor
nu tai pradėsiu, jei ką užknis galit skaityt kas 5 eilutę.
Mano vardas Agnė, man 15 metų.Gyvenu Kaune, lietuvos viduryje [netoliese Mega, taip gaunasi kad kažkur paširdėje LT gyvenu flower ].Turiu esu dviturtė.Tik brolis jau du metai kaip gyvena Londone.karaliauju viena namie tik teritoriją dalinuosi su kovine kate [Sima - siamo] ir vovere [Voverys - degu] na dar kambaryje gyvena driežas Ramzis [Leopardinis gekonas].Gyvenu daugiaaukštyje, trečiam aukšte.greta lango auga laukinė obelis, dar prą metų ir galėsiu per langą skintis obuolius ar išlipti per langą flower .Esu gimusi gegužės 23d, taigi esu gryna dvynė.kaip ir dera dvyniam esu komunikabili, kartais sunkiai užsikišu,kalbos dažnai būna daugiau negu šiuo metu pasaulyje vandens ar sniego drunken .bet nesigailiu pale .esu šiek tiek labai principinga, nors tai pasižymi daugiau prie artimų draugų ar tėvų, bet whatever.manau esu draugiška, tiesa sakant su bachūrais turbūt geriau sutariu negu su panom.na bet klasėje ir šūlėje tai pasireiškia.suprantant kai kurios Kaunietės pasikėlusios - fyfos.anyway daug kas sako kad aš pati fyfa, tačiau savęs nelaikau fyfa. drunken .iš tikrūjų norėjau būti emo, bet deja niekas neleidžia...muziką klausau pagal savo nuotaką.tai būna nuo klubinių bumčikų iki roko [isteriškų dainų ;DD].myliu Eminemą, gaila karjierą jau baigė.mėgstu Avril, fainos dainos.Paramore visai nieko.Dj Tiesto, mmm, dainos nerealios.mėgstu kartais skaityti knygas, perskaitau gana greit per kokias 3 -5 dienas knygą.bet kai užsikabliuoju tai iki 2h nakties skaitau.muziką klausau pagal nuotaiką..nemėgstu pyktis su kitais žmonėmis.begalo myliu vasarą.man tai yra kažkas dieviško...vasarą didelę laiko dalį praleidžiu kaime.ten vienkiemis, aplinkui miškas.kaimynai yra tik vieni už kokiu 300m kiti yra gerokai toliau.kaimas yra kaip kaimas.2 karvės, kiaulų būna kelets, šunys 3, katės gal 5 ar 6 , triušių kažkadabuvo apie 60, dabar beliko 3 flower .ir svarbiausias mano kaimo gyventojas - širma žemaitukė Ledi.mielybė...užsispyrus bet be jos kaimas nebūtų toks fainas.daug privačios žemės ir miško privataus turim.ko dar gaima norėti... bounce .12 - os metų lankiau žirgyną.Marvą, lankiau apie metus.toliau karjerą tesiu kaime drunken .tai tiek kolkas. pale

Paskutinį kartą redagavo smekhliuke, Pir. 03 31, 2008 2:06 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 1:28 pm

Šmėkhla, tu jojai 12 metų Marvoje? silent bounce drunken
Atgal į viršų Go down
Cavalla
Išjodinėjimo trenerė
Išjodinėjimo trenerė
Cavalla

Pranešimų skaičius : 12

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 1:42 pm

SHaDoW rašo:
Šmėkhla, tu jojai 12 metų Marvoje? silent bounce drunken

Kai jai buvo dvylika, lankė Marvą.
Atgal į viršų Go down
http://zirgynas.forumup.lt
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 1:46 pm

Aišku cheers
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

Pranešimų skaičius : 49

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 1:49 pm

Ne,kaip aš supratau jinai ten metus joje o jej pačiai 12 metų.. drunken
O aš beveik tokia pati kaip shmėkla tai nepasakosiu tik gal augintiniai ir gyvenamoji vieta skiresi,pas mane keturi šunys ir katašunis vienas.. flower Aj gyvenu Kaune,žalekalni[Vadinasi kažkur ties pakaušiu arba plaučiais.. flower ]
Dar gyvebu nuosavame tryjų aukštų name.Em dar esu vena iš keturių vaikų,turiu brolį,ir dvi seses. pig Bet šeip charaktris mano toks keistas esu charizmatiška ,draugiška ir plepi..Turiu daug labai labai daug pažystamų.. king Bet va žmonių kuriuos laikau draugais yra mažiau..Šeip joju nuo keturių metų.. santa O dabar man penkiolika.Turiu aš savo žirgelius keturis,bet pas senelį ten joju lb. diaug,dar marvoi kadangi su Rima ten persikėlėm irgi dabar ateinu,nes Rima man patinka.Ką čia dar?Aj va dar nekenčiu melagių ir nemėgstu roko.. rabbit
Man patinka toks paplaukes stilius mano apranga sako visi neformalė,bet aš rengiuosi kažinau džinsai maikės ir t.t.Šeip patinka Bangla bet ne višiski..Kažkada buvau Emo pasidarius stiliuką tada prisivėriau į ausis ir į lūpą auskarą,bet nusibodo po pusmečio ir skyplę lūpoje užsiauginau,dabar net Fę..Pagalvoti kaip atrodydavau,rūžavos pėdkelnės koks juodas sijonas išsidažius,kerzai ir t.t.,dabar turiu auskarą liežuvyje,man patinka flower drunken
Šeip niekada nenorėjau būti kaip visi,visada išsiskyriu esu ryški asmedybė,mėgstu ieškoti tiesos..Kartais elgiuosi net vaikiškai,bet mane žino visi.[Ta prasme mokykloje ir t.t.]
Esu didelė organizatorė,mėgstu vadovauti,nes visdelto Liūtuks esu..Ir aplamai jej jau ką pradedu visada užbaigiu,jej vadovauju tai padarau taip jog klausytų.. rendeer farao
Esu žaliai geltonų akių,visi sako kad jog labai gražios,bet rytais kai pažiūriu į veidrody,kartais išsigąstu..!!!! flower jocolor Nes jos tokios vilkolakiškos arba katiniškos atrodo rytais..;DD
Njum žodžiu susipažinote,šeip sakau dievinu Vasarą,būnu Verubės stovykloje,ten kaip ir dirbu,nes senelis akcininkas,o kai šiltą,ten prie žirgų toi stovykloi man rojus..Po du mėnesius ten kekvieną vasarą praleidžiu.. pirat confused drunken drunken drunken drunken

Esu gimusi Rugpjūčio 9dieną.Ir shmėklą man tikrai buvo keista skaityti ką tu parašius man labai priminė mane.. silent confused drunken drunken drunken flower
Atgal į viršų Go down
smekhliuke
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
smekhliuke

Pranešimų skaičius : 104

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 2:04 pm

jo, ačiū cavalla albino, truputėlį pataisiau tą vietą pale
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Pranešimų skaičius : 80

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeKv. 04 03, 2008 9:46 pm

Nu gerai, atėjo ir man laikas prisistatyt. Mano vardas Diana. Gyvenu Kaune.tongue Esu tokia biški, nu ne biški o gal daug priedurnė ir išprotėjus [gerąja prasme]. Nemėgstu žmonių kurie kopina kitų stilių. Nekenčiu diskotekų nes jose garsiai groja muzika, o aš baisiai nemėgstu garsios muzikos ir šeip visalaik klausausi tyliai. Visalaik būnų labai rimta, tad nemėgstu kai kiti išsidirbinėja. Žiauriai nepakenčiu vienos tokios klasiokės, ji visalaik vaizduoja kietą mergą bet ištikrujų yra dviveidė fyfačką. Virtualiai neesu daug bendraujanti. Nebent jei kasnors parašo arba pačiai užplaukia parašyt. Realybėj mano charakteris visiškai kitoks negu virtualiai. Esu daug bendraujanti, kalbu ir kalbu. Dauguma sako kad mano kalboms nėra galo. Tipo kad aš niekada užsičiaupt negaliu. Mėgstu bastytis su draugeškom po pardas, o ypač po akropolį. cat Mėgstu su bestėm fainai leist laiką [Kinas, ledo arena ir t.t.]. Bet kaip jau sakiau diskanų nemėgstu. Šeip mano charakteris toks gana keistas. Mėgstu fotkint viską kas gražu, o pati fotkintis nepernešu. Tai tiek. Taip ir užbaigsiu pasakojimą apie save. Štai ir sužinojot apie mano charakterį. pirat
Atgal į viršų Go down
Tina
Naujokas
Naujokas
Tina

Pranešimų skaičius : 22

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeKv. 04 03, 2008 10:06 pm

Guru, tau 15 metų? Nesitiki kažkaip, atrodai kaip 12 metų mergaitė.
Conquest, mano irgi vardas Diana. xD
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeKv. 04 03, 2008 10:16 pm

Tai malonu jog atrodau jaunesnė..;DDp*// confused
P.S. mane visi sendina,kai stovyklose tai dar netiti sako tau 16/17,bet būna kai ir pajaunina,va man pvz. Šhmėkla irgi nepasirodė ant penkiolikos..;DD
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimeKv. 04 03, 2008 10:17 pm

Tina. Atsitiktinumas tiesiog. pirat
P.S. Man irig kaškaip nesitiki kad jai 15 metų, man apskritai ji atrodo kaip 10 metų mergytė. Jūs neisivaizduoja tko ji man pripasakojo. Tipo kad ji prajodinėja sulaukėjusius, nesuvaldomus žirgus ir tipo kad ji konkūre 1.85 šoka. Jūs įsivaizduojat?
Jeigu ji tokį aukštį būtų peršokus tai turbūt apie tai skelbtu visuose laikraščiuose, profesionalė ji būtų tarp jaunių. cat Nesveika mergyčka.
Atgal į viršų Go down
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 1:55 pm

Man dėl Guru irgi kyla abejonių bounce
Pamenu, kai nežinojau kiek metų, galvojau 10-12. O kai pasakė, kad 15 tai apskritai xD
Ir kai parašiau, kad su bežąslėm kamanom dažniausiai joja nepatyrę raiteliai, ji pradėjo man sakyti:
" AŠ turiu 8 metų prkatiką. Pažiūrėtumėm kaip tu ant eržilo be bežąslių pajotum".
Kažką tokio.
Nu juokinga cheers Bet patikėjau dar... O apie tą 1.85 tai ten geras silent flower
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 2:08 pm

Dieve,vaikai nejuokinkit..;DDp
Taigi gal jūs nežinau kaip jojet bet po metų pas gerą trenerį jau apie 1.30 šoka.Na o dėl to tai nežinau kaip kam nesitiki..Bet norėčiau tave pamatyti Šadow su eržilu bežaslėm kamanom kurnors laukuose..xDD
Conquest.-O tau niekada nėra teke sedėti ant pasiutusio arrklio kurį bijotų joti savininkai,man teke..Ir teke juos patvarkyti.Va saviškį aš metus negalėjau kanopų tverkyti,net treneris neprieidavo,kol atgavau pasitikėjimą.Galvoti galim daug kas bet aš nesprendžiu asmeniškai apie žmones per PC.. pirat
P.S. nežinau jej yra jojemčių konkūrą apie tris metus tai jum neteke aš ne maršrutą kalbu o pavienes šokti kokio 1.60/1.70???
Nes jej ne tada nesuprantu koks ten lievas treneris arba tada jūs į mėnesį po kartą jojete..;DDp*//

P.P.S. nenorėjau nieko įžeisti ir tuo labiau pyktis..
Atgal į viršų Go down
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 2:13 pm

Guru- aš joju 3 metus, ir garantuoju, kad tiek laiko neužtenka šokti 1.60/1.70, nebent kelius ten turi superinius. Aš šoku iki 1,20 ir man pilnai užtenka.
Pvz mano draugės joja tikrai geruose žirgynuose, ant gerų žirgų. Joja apie 5 metus. Ir ką? 1,50 gal ir yra šokusios, bet ne daugiau.
Taip, kad Guru, arba esi superinė raitelė, arba pudrini smegenis.
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:19 pm

SHaDoW. Tai joa ten dėl to 1.85 tai geras buvo. cat
Guru. Tu nusišnekėt tikrai moki. O meluot visiškai nemoki. Todėl nepudrink mums smegenų mergiūkšte.Ir nedrįsk taip su mumsi kalbėt. Akivaizdžiai matosi akd esi snarglys nuo žemės neatlipęs o jau kalbi taip. Išvis jeigu žioplė esi ir nieko neišmanai apie jojimą [Šiuo atveju tai akivaizdžiai matosi] geriau patylėk.

Juk aiškiai matosi kad ji meluoja. O dėl šokimo per 1.85 kliūtis tai ji jau čia tikrai prisimelavao. Garantuoju 100% Jeigu ji būtų tiek peršokus tai kaip jau sakiau turbūt visuose laikraščiuose apie ją skelbtu, ji taptu tikriausiai pasualio čempione tarp jaunių. O čia - Niekas apie tave nežino... O tu dar drįsti meluot. Tau turėtu dabar būti didžiulė gėda. sunny Akivaizdžiai nesveika bobikė.
Atgal į viršų Go down
Popcorn`e
Lenktynių trenerė
Lenktynių trenerė
Popcorn`e

Pranešimų skaičius : 50

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:22 pm

Guru* rašo:
Dieve,vaikai nejuokinkit..;DDp
Taigi gal jūs nežinau kaip jojet bet po metų pas gerą trenerį jau apie 1.30 šoka.Na o dėl to tai nežinau kaip kam nesitiki..Bet norėčiau tave pamatyti Šadow su eržilu bežaslėm kamanom kurnors laukuose..xDD
Aš su kantaru skačkinį eržilą jojau laukuose drunken Tad kažin ar Shadow nesugebėtų su bežaslėm kamanom joti laukuose su eržilu ;DD
Kažkoke atrodai perdaug pasikėlusi savo atžvilgiu , iš foto pritariu visiems atrodau maža mergytė tongue O ir meluoti gerokai moki. tongue
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:27 pm

Hmm... Popcorn`e. Pritariu tau visom 4. Bet dė; melavimo visiškai nepritariu. Mano nuomone ji visai nesutverta melui... Ir kadangi ji jau jo ėmėsi, tai kaip matot jei nepavyko mūsų pergudrauti kadangi ji pernelyg kvaila. pirat

Guru. Tu tik neįsižeisk bet tokia ta bjauri tiesa apie tave. [MAno mėgstama frazė.] cheers
Atgal į viršų Go down
Popcorn`e
Lenktynių trenerė
Lenktynių trenerė
Popcorn`e

Pranešimų skaičius : 50

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:31 pm

Nu jo.. Arba kai Bangoj tipo savo arklių ft pridėjo flower Krč dar net į jokį imageshack ar pnš neperdėjo tiesiai iš tų psl flower
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:32 pm

Nu rimtai. Durnikė maža.flower Šakės. Gavau juoko dozės visai dienai.flower
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:34 pm

Em..
Conquest.-Įdomiai skamba.. pirat Na bet manyk ką nori..Man teke iš ganyuklų su kažkokiu šniūru joti eržilą,bet jej žmogus sako jog joti su bežaslėm lengva tai nežinau,taip pradedantiesiems tai labai gerai,nes raumenis kojų ir valdymas ir t.t. lavinasi,bet užsėdus už pasiutusio arklio tai nežinau..Kitus kur ten su laužtukais vos joje,tu pajosi ten kur nors be žaslų laukuose be praktikos elemaentarios? pirat eF..nu čia kekvieno nuomonė,bet žinot aš jau ko,ko bet melagių nemėgstų,tai ko čia man gal iki miniraicing lygio nusileisti??? tongue pale king
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:36 pm

Mergyt. Jau ir taip nsuileidai iki jos lygio. Netgi dar žemiau.flower
Atgal į viršų Go down
Guru*
Ištvermės trenerė
Ištvermės trenerė
Guru*

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:38 pm

/?
Njum jep..Aj krč nenori susitikti in real..Pažiūrėčiau kas tada kokio lygio..Ir kiek kam metų.. king
Atgal į viršų Go down
Conquest.
Dizainerė
Dizainerė
Conquest.

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitimePen. 04 04, 2008 4:40 pm

Ačiū už pasiūlymą bet ne. Tokioms kvailėms kaip tu - neturiu laiko.flower
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Susipažinkime Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Susipažinkime   Susipažinkime I_icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Susipažinkime
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next