Vakaras
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virtualus žirgynas

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Plepalai *

Go down 
+3
Liberty
Bridžita
SHaDoW
7 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Bridžita
Veterinarė
Veterinarė
Bridžita

Pranešimų skaičius : 112

Plepalai * - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 2:38 pm

Mergos pzzzzzz drunken Sendiena as laiminga kaip niekada gyvenime. Manajam Argusui [mano paciam paciausiam pasaulyje nerealiausiam ir myliiausiam arabukui] kaulas sugijoi. jis keleta menesiu tok po labai labai trumpam iseidavo pasivaikscioti, o db jam tas kaulas sugijo drunken drunken drunken drunken ir ji vel galima joti, ir savininkas niekam kitam jo pasiimti neleidxzia, ir tik man ir man ir man drunken drunken drunken drunken drunken drunken drunken confused
Jau galvojau kad jio jos mano didziausia priese BET viena merga sake kad vakar ji joti reikejo, bet attejo savininnkas ir sako - dar tegul pailsi gal rytoi kornelija pasirodys. Ir faktas kad as eisiu. pzz mergos neisivaizudojat kokia laiminga. IO will be bach pas zirgus drunken drunken drunken drunken king flower flower flower cat rabbit rabbit rabbit confused drunken drunken
Atgal į viršų Go down
smekhliuke
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
smekhliuke

Pranešimų skaičius : 104

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 2:45 pm

kumeliukas tai toks fainas.. confused bounce Bri čiotkai pale
Atgal į viršų Go down
Liberty
Puikus jojikas
Puikus jojikas
Liberty

Pranešimų skaičius : 90

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 2:46 pm

Bri > Ogo, kokia įsijautus. drunken Sveikinu. Bet tik stenkis nesikeikt. tongue
Atgal į viršų Go down
Bridžita
Veterinarė
Veterinarė
Bridžita

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 3:01 pm

flower Aha gerai. drunken Pasizieciau ar jus nebutumet issijautusios po tiek zirgyniniu kanciu, ir po tiek neejimo ir nejojimo ir nebuvimo su savo meilem xD drunken
Atgal į viršų Go down
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Pranešimų skaičius : 257

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 3:11 pm

Bri, nu sveikinimai didžiausi confused drunken
Atgal į viršų Go down
https://zirgynas.forumotion.net
Bridžita
Veterinarė
Veterinarė
Bridžita

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 03 31, 2008 10:15 pm

\Jega, su mergom dar susitaikiau, nerelia diena buvoi man sende drunken Savaji berniuka apsijojau, atrode kaip uzvakar mazduag jotas biski nervavosi bet nei mete nei ka xD Tik slubuoja nes su kanoike kazkas. Bet akmenukas buvo ilindeds tai del jo tikriausiai. Nu man sedne sekasi, nuostabi diena drunken santa
Atgal į viršų Go down
SHaDoW
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
SHaDoW

Pranešimų skaičius : 257

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimeAntr. 04 01, 2008 8:00 am

O man tai apskritai... Padarė treniruotes tokiom dienom ir valandom, kad net nebesinori į žirgę eit... study Bet ką padarysi, be žirgų negaliu, tai teks eit...
Atgal į viršų Go down
https://zirgynas.forumotion.net
smekhliuke
Žirgyno direktorė
Žirgyno direktorė
smekhliuke

Pranešimų skaičius : 104

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimeKv. 04 03, 2008 1:34 pm

Hita horse už flodinimą arklidžių garduose gauni įspėjimą, kad tai daugiau nesikartotų.yra skelbimų lenta!
Atgal į viršų Go down
Arkliukas_*
Naujokas
Naujokas
Arkliukas_*

Pranešimų skaičius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimePir. 04 07, 2008 8:57 pm

Nu joam, flūdina kur papuola.
Nu va, kokia temą užmezgiam? :D
Atgal į viršų Go down
poolic*
Arklininkė
Arklininkė
poolic*

Pranešimų skaičius : 52

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitimeAntr. 04 08, 2008 4:56 pm

Hm , mane kaip dziorgina
tie flūdai.
Kur pažvelgsi vien smailų, smailai smailai,smailai.
Ir nesąmones rašo visi.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Plepalai *   Plepalai * - Page 2 I_icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Plepalai *
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2